Synsundersøkelse

Bestill time her

Informasjon

Omtrent 80 prosent av våre sanseinntrykk kommer fra synet, så godt syn og god øyehelse er alfa omega. Syn og synsproblematikk er individuelt, og vi tar utgangspunkt i akkurat dine behov og ønsker når vi skreddersyr en løsning.

En synsundersøkelse hos Optiker Anders ved Brillehuset Ranheim tar omtrent 40 minutter. Her kan han se hvilke styrker du behøver i dine briller eller kontaktlinser, men han kan også oppdage øyesykdommer på et tidlig stadium og iverksette nødvendige tiltak. Carina og Pia i butikken har lang erfaring fra bransjen, og hjelper deg med å finne de brillene som passer deg og dine behov.

Ulik alder medfører ulik synsproblematikk. Barn og skolebarn kan ofte ha synsutfordringer uten at de selv eller foreldre er klar over det. Dette kan være medvirkende årsak i nedsatt leseevne og dårlig konsentrasjon. Det vil også kunne føre til tretthet og hodepine som følge av anstrengte øyne. Vi har rimelige synsundersøkelser til barn, og masse fine briller i alle mulige farger!

Som alt annet i kroppen vil man også oppleve at synet svekkes gjennom hele livet, og de fleste vil oppleve behov for synskorrigering på et eller annet tidspunkt. Siden dette er gradvise endringer kan det være vanskelig å legge merke til det selv, men må du holde mobilen på armlengdes avstand for å lese meldinger kan det være en god idé å stikke innom for en liten prat.

Vi gleder oss til å se deg!

Våre tjenester

Synsundersøkelse - utvidet

Full styrkesjekk med øyehelsevurdering( øyetrykk og foto av øyebunn)

590,-

Linsekontroll - utvidet

Synsundersøkelse og øyehelseundersøkelse av øyets fremmre segment

590,-

Synsundersøkelse barn (5-12år)

Fullstending sjekk av ditt barns øyne.

290,-

Nytilpasning av kontaktlinser

Aldri prøvd linser før? Med en nytilpasning finner vi riktig linse.

690,-

Book time

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvern og Vilkår for bruk.

Personvern